Thursday, March 29, 2012

: i don't like that attitude :

huh~~
i really don't that kind of attitude..
kami sebagai staff mempunyai hak mutlak ke atas ofis
bukan orang luar..
biarlah orang nak baca pun blog ini...

aku bukan nak jelous or nak kedekut ke apa..
tetapi...
bila setiap kali datang ofis jer
buat macam ofis ni mak bapak die yang punyer..

ade syer ker??
setahu i tarak ade pown...
boleh tak ini dikategorikan 'mengambil kesempatan'
huh~~

tu lar..
ibarat masuk rumah jiran n then buat pula rumah jiran mcm rumah sendiri..
tak segan ker??

i tak faham la..
hidup kena ada pengorbanan sikit..
tak semua benda kita akan dapat percuma..
bukan tak boleh guna
tapi setiap tempat ade boundary sendiri..
lain kali minta tolong dari orang yang ada kat ofis
or
cari la tempat lain ker...

huh~~

3 comments:

Anna Mohamed Amin said...

lol.. sape la agaknye tu... :P

B_chikbeth_N said...

ohoo..ade la tu kaum kerabat orang kat ofis ni.. sekali dua takper..
ini berkali2..
rasa x best pulak kan..
k.beth annoying~~
biasala,
mama ana akan bagi jer sape2 nak print/fax/photostat kat ofis ni..FOC..
tempat lain SURE charge seposen,dua posen...tetap bayar
^_^

B_chikbeth_N said...

*rasa annoying