Tuesday, November 11, 2008

:Copy paste Tag blog UCU:

Walapun terasa malas nak jawab tagged..aku gagahi juga...
nak hilang kan ngantuk...

1] Bekas kekasih saya adalah :
:Si dia..yang suda menjadi teman biasa..

[2] Saya sedang mendengar :
:bunyi kipas berpusing

[3]Mungkin saya patut :
:ntah mata ngantuk, tp kena buat revision lak..

[4] Saya suka :
:kalau free la, duduk depan labtop..surfing..tanpa internet mcm terputus dgn dunia luar..

[5]Sahabat-sahabat baik saya :
:Jasmine, Sabrina, Zitty

[6]Saya tak paham :
:apa nak jawab time exam lusa nie..huhu

[7] Saya kehilangan :
:erm...Berat badan kot..hehe..stress!!

[8] Ramai yang berkata :
:pasal kes abby-norman-memey skrg ni..[eh, tul ker jwpn nie??]

[9] Makna nama saya :
:i'm not sure, but i'm happy my name also in the bible.. a women that have die but buried again after the miracle.. [yea..yea..a' ajer]

[10] Cinta itu adalah:
:NIKMAT tapi AWAS!!

[11] Di suatu tempat, seseorang sedang :
:sedang tidur dengan nyenyak nyer..[cousin aku..hahaha]

[12] Saya akan cuba :
:untuk manage masa dengan bagus spjg cuti semester supaya semester depan lebih teratur

[13] Ayat SELAMANYA membawa maksud :
:forever..hehe

[14] Telefon bimbit saya :
:Nokia2300 & sony ericson W....

[15] Bila saya terjaga dari tidur :
:buat masa ni selalu terus mengadap labtop..baca info terkini @ continue buat kerja

[16] Saya paling meluat apabila :
:seseorang itu bercakap bohong, talam dua muka dan cakap tak serupa bikin..lagi bikin panas~~

[17] Pesta/Parti adalah :
: sambutan keramaian cam birthday Party kot, Pesta kaul..

[18]Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :
:ikan kot..[x suke haiwan..]

[19]Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
:Semasa masih remaja..cm best jer..sb family masih tanggung..hahahha

[20]Hari ini :
:aku p KL lepas keja..

[21]Malam ini saya akan :
:pagi suda..jam 1.16am.. so, mlm ni 11/11 sa kena study utk paper esok..12/11

[22]Esok pula saya akan:
:ada Exam Park & Recreation..[last paper!!]

[23] Saya betul2 inginkan :
:bercuti panjang tanpa buat apa2 keja..Tension~~

[24] Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini :
:err..tension nyer dengan pimple yg mencacatkan pipi kanan ku...

[25] Pusat membeli-belah atau arked permainan :
:ecm East coast MAll

[26] Makanan Barat atau Jepun :
: prefer barat walaupun suka borong sushi kat carefour

[27] Bilik yang terang atau gelap :
:terang la..

[28] Makanan segera adalah :
:yang kita order jer kat luar..hahaha

[29]Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?
:ermm..apa erk..'SPIN'..[sb cousin p cuci baju and nak spin baju]..hahaha

[30] Adakah anda ingin panjangkan TAG ini??
:cukup..CUKUP..penat tengkuk ni..postur badan tak sesuai..

[31] Sudahkah anda menunaikan kewajipan anda sebagai seorang Islam hari ni?
:@#$%^&...[jwpn terdahulu terpaksa diubah kerana tak sesuai]..hehehe
::i'm different user..hehe

[32] Bila kali terakhir anda cium mak & ayah korang?
:tak hingat..thn lepas rasenyer..time nak balik KL

[33] Sudahkah anda korek hidung pada hari ni?
:hehehe..belum rasenyer..tgh flue sikit2..nak korek cmner..Eeee..hahahaha


selEsai jawab TAG..boleh thn juga nak menEDIT smula and nak adjust kaler TULISAN and jawab la...
beth pun x sanggup nak tag org pagi2 buta ni..
rasa nak jawab..jawab la..
interesting juga soklan..
hehehe

tapi mata makin mengantuk..huhu

1 comment:

UcU mAnjA said...

amboi!!
rajin nye dia...
soke lah!!!