Sunday, November 23, 2008

:baru i detect:

hi..
i nak story pasal aper yg tiba2 terlintas d kepala i ni..
actuallykan...
i baru perasan.. i pun ade perangai 'segan'.
i think perasaan segan tuh hadir apabila i tak kenal org tuh..
yg biasa i buat, semua golongan ni.. bukan perasaan tut..tut.. hehe

i) kalau ramai org, i buat bodo jer..
ii) kalau sikit org, i jadi diam.. [ade gaya2 nak mnyombong gitu..]

tapi, feeling tu datang naturally.. i mcm takleh nak face.. buat sementara waktu.
owh..~~ini la yg dikatakan "segan tak bertempat" kot..
ye la.. sekejap tadi boleh jer buat lawak and gelak smpai nak pecah perut ngan member..
and sekejap juga tadi adik member i datang.. i mcm mendiamkan diri..
duduk dalam bilik, surfing internet.. huh~~~

or maybe i dah terlebih rajin, td i tgh cuci pakaian and then mandikan 'mrORANG3' ku... i senyap jer.. dan terus senyap jer sampai skrg...
huhuhu

argh...biarla.. i bukan tak nak tegur.. i need sedikit masa kot.. lama2 i tegur la.
biasala..
mula2 kalau tak kenal mesti org kata 'sombong', dah kenal baru la tau isi dalam fikiran i sedikit giler ni..
hahaha

aniwei, thats all la luahan rasa..
sekurang2nyer blog ni memahami i..hahahaha

i actually ader story nak update tp buat masa ni cm malas sikit nak pk..
so, see u next time..;p

1 comment:

Intervenção Digital said...

Hello friends created a blog with several tutorials on the Photoshop, Illustrator, Corel and Flash, containing tips and tricks, for people who are starting or already working with Photoshop.

Comment and leave suggestions for tutorials.

Go!

http://bmaneschy.blogspot.com

Thanks!