Thursday, June 28, 2012

: Bengang :

aku masih berperikemanusiaan..
aku takkan post luahan rasa dekat facebook..
marah2 jugak tapi tidak berani nak luah...
huhu

kenapa bengang?
aku dah hantar borang nak suruh pengurusan SPACEUTM buat surat 
sebab 
nak claim balik yuran dengan kwsp..
janji surat siap 5 hari waktu bekerja
aku dah hantar 10 june lagi..
until now tak sampai lagi..
then..
dah bagitau suruh pos.. 
tak sampai2

sebentar tadi aku kol..
rupanya belum pos tetapi surat itu ade di kaunter space lagi..
kan dah inform suruh pos..

teruknya explanation orang itu tadi..
bengang rasa..
"erm, sila amik kat kaunter.."
i stay kuantan..
"erm, u amik sem pendek tak"
sem pendek start lama lagi..kelas i start 21 july..
"ok, nanti pos.. kalau tak sampai dalam masa 2 minggu, sila kol semula"
"nanti kita akan keluarkan surat baru"
huh~~
slumber jer cakap macam tuh...
hish~~!!
naik temperature aku..
we all dah support belajar kat situ...
then tak nak tolong uruskan hal we all dgn baik..
tahu la ada hutang lagi tapi.. lambat laun akan bayar juga tuh..
huh~~~
bikin gua rasa panas...

semadi mok belajar sambil bekerja..
if tak, baik amik full time...
huh~~

Lord, please forgive me...

-_-

1 comment:

keyboardkecik said...

lompat si katak lompat