Tuesday, December 9, 2008

:NubIes @ Home part 2:

KETEGARAN nubies di rumah..
haha
walaupun di rumah, i sorang jer nubies
i ader gak member yang sudi dengar cerita i..
selain i share dalam blog ni..
ye la...i nak bagi blog i glamer sekejap jer..
sebelum tuh..
check the picca first..
haha
hah~~picture ni semua i suruh member i amik before muzik2..
i nak buat handmade banner for NUBHAN..
semua marker and paper i dah angkut ke rumah baru..
so, harapan i..
patung kesayangan i..
"mR TiGGer"
kaler orange juga kan
kira sokongan untuk NUBHAN
hehe
i dah pakai baju kaler orang3 tu dr pagi..
pergi kerja tau..
kata TEGAR
haha


check all the photo...i paksa mber i amik gambar ni..
kata nak tunjuk BUKTI..
hehe..biar pun i tak dapat pergi Plaza Alam Sentral
i pun dapat tgk NUBHAN nyanyi
lagi dekat..
member rumah i ada yang kata..
wah~~ Nubhan..
as you all know..apa akan di comment..
hehe
picca NUBHAN tgh perform..
i jadi penonton di rumah, boleh snap gambar lagi dekat..haha
tapi as usual.. kalau amik pakai hp..kabur
kalau amik guna camera..ini la jadi..
gambar ada kekacauan..
haha
NUBHAN feel kan..
waduh2...
last but not least..
NUBETH yang tegar...
actually kan..selain nak tengok NUBHAN perform..
kot2 adala camera tu tunjuk tempat NUBIES duduk..
sayang takder..
so..
i mmg takde BUKTI nak tunjuk kat you NUBIES..
aniwei...
thanks for ya support..
CAYALAH...
sekian posting GLAMER i..
;P

1 comment:

miesya said...

wakakaka!!beth..mmg tegar okey!!
siap bertapak depan tv tu..bukti sokongan tebal sbg seorg nubies yek..cayalah beth!!